Mor så væk i 2 min

Ok. Kender i det?

Klokken er cirka 06.15 og Malte  har været ude og tage en zink salve uden jeg har opdaget det er nu gået i krig med smøre over hele kroppen.

Om cirka en halv time skulle vi køre i dagpleje og jeg skulle på kontoret.  Men nu skal Malte så i bad,  tøj på og ud af døren inden for en halv time . dejlig start på dagen må man sige

Da jeg enlig  kom på kontoret viste jeg billederne til min kollega og hun grinte, og sagde så. Så du det sletter ikke at han hentet  cremen eller lukkede du øjnene bare for at gøre dig færdig.

Jeg svarer hurtigt nej . Det  så det sletter ikke og det kunne jeg da aldrig drømme om og lukke øjnene bare før og jeg kunne gøre mig færdig,  det er sådan noget forældre gøre når man har flere børn tænker jeg.

men hun spurgte mig nu alligevel om jeg aldrig havde lukket øjnene for en lille ting  som Malte havde gang i  trods han ikke måtte men jeg overså det blot for at kunne gøre en ting færdig jeg havde gang i. 

men det gav mig faktisk stof til efter  tanke .

Og jeg må indrømme nu har jeg været alene med Malte i nogle dage og jeg gør det faktisk hvis jeg ved at han bare skal ud på badeværelset og lege lidt med vand og jeg er i gang med noget andet begynder jeg ikke at kalde på ham  trods jeg ved han laver ulykker men jeg bliver færdig med min ting.

Det er sket to gange. Trods jeg ikke troede jeg ville gjorde det blot få og have lidt ro,  Det er med zink salve havde jeg dog ikke set, og jeg tog billeder så det med også og skælde ham ud kan man ikke få man kan ikke stå og grine og skælde  samtidig. så lige her var det 1-0 til malte.

Er der andre end mig som kender det med ikke helt at se de ulykker vores mål guldklumper går og laver bare lige for at have 2 sekunder til sig selv eller er jeg den eneste som laver dette nummer.

Skriv et svar