Har været prøveklud som ordblind 🙈.

Den gang vidste de jo ikke bedre.

Far og mor er jo selv ordblinde, og de var jo   desperate for og gøre alt for og hjælpe mig, til og få det nemmer i skolen. Så da de fik et tilbud fra en lægen om at han kan hjælpe mig til ikke og være ordblind mere sage de pænt ja tak,

den gang vidste de jo ikke bedre, men den lægen forklare at han kunne få mine  hjerne halvdel til at arbejde sammen via nogen shows med lys som jeg skulle se i morgen og aften.?

 

  Lyst show

det var nogen  mærkelig briller jeg havde  på, Med et  lyst show  som jegskulle se på i ca. 20 minutter om morgenen og skulle derefter lægge en halv time i sengen inde jeg måtte stå op . Så i kan jo lige forstille jer hvor tidligt Jeg skulle op om morgen . Det samme skulle jeg gøre om aften lige inden jeg skulle i seng så jeg igen på det lys show.

Det var bare en masse forskellige farvede blink, og prikker som skulle  påvirke  mine hjernehalvdele til at arbejde bedre sammen men virkede det. Ikke en skid

 

Lytte til lyde/ hyletone

Da Lyst showet ikke virket kig lige over til en hyletone tone,  ja jeg fik store høretelefoner på ørerne og skulle så  lige og høre på det i 20 minutter om morgenen og ligge en halv time inden jeg måtte rejse mig og gøre dagens gøremål og igen om aften, det gjorde jeg i nogen måneder og da det så ikke virkede skrev overlægen i min journal at jeg var hjerneskadet🙈 fordi min hjernehalvdel ikke ville arbejde sammen og at hans forskning ikke havde påvirket min hjerne    halvdel, så i dag hvis en socialrådgiver gå ind og læse tilbage til da jeg gik i folkeskole er der en journal hvor der står jeg er hjerneskadet, ikke super fedt at have det liggende når man ikke er det .

 

Malte kommer ikke til noget af det.

Nu er vi jo  heldigvis blevet klogere på ordblindhed,  gennem årdne, men jeg må indrømme at jeg aldig ville gøre det igen tros jeg ikke har taget skade. jeg har jo egentlig også lære lidt af og være en del af denne forskning. Men jeg kan med 100 % garanti sige at Malte  aldrig nogensinde kommer til vil og være prøve kanin som jeg har været. min forældre har jo gjort det i en god mening og fordi at det gang var noget nyt og det skulle jo prøves af men jeg vil aldrig udsætte malte for det.

Skriv et svar