Endelig kan jeg være mor igen

Hvor har jeg savnet at have overskud til malte og min mand.

Jeg har brugt så meget tid på og blive færdig med min eksamensopgave, at jeg ikke har følt at jeg ikke har lavet andet. jeg er kommet hjem fra job og sat mig foran pc og efter maden som manden har lavet har jeg haft lidt tid med malte, inde han skulle i seng og så er jeg elleres gået i gang igen.

sådan føler jeg det har været de sidste 3 uger. men nu er min opgave enlig færdig og klag til at blive aflevere i morgen inden kl. 12.00. så er det blot en mundtlige eksamen tilbage om 4 uger, og så er jeg enlig FÆRDIG.  Desværre kan jeg ikke blive på mit lære sted så jeg er også i gang med og søge nyt job, mit i det hele, så jeg har nok og se til  i forhold til opgave og skrive ansøgninger.

om lidt vil jeg gå i gang med og lave mit opslag til min mundtlige fremlæggelse, så jeg er færdig og kan til at forsvge den, når jeg skal om den 13-06-2018. og når jeg kan er kommet godt i gang med min power point vil jeg også ud og  nyde det udenfor sammen med mine drenge, men ved jo ikke hvor længe vi har det.

nu håber jeg også jeg har mere overskud, til og skrive alt det  jeg har lovet jer her inde og jeg  havde planer om, for det er jo snart 3 uger siden jeg sidst har lavet et opslag, jeg har en masse idéer med den tid jeg har haft er brugt på mine drenge.

Skriv et svar