Mareridt og vækker de andre børn

Som jeg tidlig har skrevet om har inde, har Malte været et lille monster. Herhjemme har han slået og hans lunte har været meget kort. og den reaktion kom meget hurtigt efter han var startet i børnehaven. nu er det snart 5 uger siden, og vi er så småt ved og få vores glade dreng tilbage igen. hans lunte er nu stadig meget kort, men ellers er vores glade malte tilbage.

Nu hvor det går så godt her hjemme, er han begyndt af for Marit når han har sovet til eftermiddag ned i børnehaven. Malte har aldrig kunne sove inden for, for  hans barnevogne er den bedste at sove i.  Men efter alle de andre store børn sover inde i soverummet i børnehaven,  ville han også sove der inde. Og det er gåede så godt, lige indtil i sidste ude hvor han er begyndt og vågne i et skrig, og være vildt ked af det. så nu er han taget ud af soverummet så han ikke vægge de andre indtil han ikke vågner og er så ked af det.

Øv jeg ved ikke hvorfor han er så ked af det når han ligger og sover nede i børnehaven ,for det gør han ikke her  hjemme, jeg ved ikke om det kan være fordi han er begyndt og forstå hvad han ser i TV, og han kan blive vildt ked af det, når han ser en tejnefilm som er sølvring. Så vi lader ikke Malte se TV anset der er noget godt hele vejen igennem tejnefilmen.  Eller om han bare er fyldt godt op i sit lille hoved når han er i børnehaven.

Vi er også lidt usikker på om der kan være noget andet som for eksempel noget der sider fast i nakken eller hofter på ham,  så vi er begyndt til massør.  det er han vand til, det fik han også da han gik i  dagplejen, så han nyder det rigtig når vi kommer på til massøren . vi håber også det kan hjælpe ham, til ikke og vågne sådan op nede i børnehaven.

hvis andre har prøvet noget i samme stil, og har et god rod, taget jeg gerne det med kys hånd.

Skriv et svar