Var med i et forsøg i forbindelse med mit kejsersnit

Jeg var så stor, at lægen tilbød mig af være med i et forsøg efter  fødslen

Øv, det med og blive gravid var så stor en kamp, for os og når jeg/vi ser tilbage forstår vi ikke rigtig af vi kunne blive ved, med det ene forsøg efter det andet. jeg har kikket mine papiger igennem og vi fik 7 forsøg med at de lage sæd op i mig, det blev vi ikke gravid på,  så fik vi ialt taget æg ud 3 gange + ca 6 fryse forsøg op så 16 forsøg i alt på 6 år med en år eller 2 i pause. Hold da fast en lang og sej kamp, men ser vi tilbage var det være en nål og vær  en tåre værd, når vi i dag ser på malte som løber rundt i haven og kalder på os 😍

nå men efter en sej kamp, blive jeg enlig  gravid. Og min fantasis med, hvad det vil sige at være gravid måtte jo være rent lykke ❤Og min fantasis med hvad jeg skulle nå og opleve med min mave var   Uendelig  😍🤰🏼 Men øv jeg blev  bestemt  Klover jeg var max remt af  kvalme  Men ingen  opkast  Og jeg havde hele tiden  mærkelig   NemmesteI kroppen. men jeg gjorde enlig ikke så meget ved det for hele min krop  arbejdede jo på højtryk med at  udvikle vores lille guldklump i maven. Men en dag måtte jeg alligevel besøg lægen. Lægen mende det var noget pjat og gjorde ikke mere ved det men få dage efter blev jeg indlagt og  dommen faldt hurtigt tejn på  slange skatforgiftning. Føj det bliver en meget lang  graviditet og ja ind og ud af Ouh resten at tiden så min ville ønsker og  fantasier  Gik så meget i vasken.

Men med et par rigtig dygtig læger Holte jeg ud til uge 37 . Jeg nåde ialt og tage 45 kg på og jeg havde taget lidt på forinden så ca. 55 kg tog jeg på, på et år 😱 jeg prøvet  ihærdigt  At føde malte selv men efter 5 dage måtte vi/ jeg opgive og få et    kejsersnit. I det jeg var så stor og nok ikke kunne holde min  operations sår rendt var jeg så heltig og komme med i et forsøg hvor jeg fik en   Vakum Maskine på såret og jeg skulle ikke gøre noget før en uge efter hvor den skulle af.

Se billede her inder

Hold nu fast det var mærkligt og gå med den pumpe på maven og det var ikke snarlig  sexet,  Men om man har den her pumpe på eller  nettet underbukser kan jo gå ud på et.

pumpen holde hele tiden min sår rendt og gjorde at når det væsket pumpet den det rundt så det ikke sad og kunne lave  betændelse.

En uge efter fik jeg taget den af og fik taget en masse billeder og de fik også taget klips af og så skulle jeg ellers bare gøre som jeg hele tinden ville have gjort. Efter et halt år igen, var jeg ude og få taget billede og igen efter et år.

Det er vildt  grænse overskridende  At skulle stå  foran en fotograf og skulle løfte maveskind op for at de kunne se arret på kejsersnit🙈

i dag efter snart 3 år ser det sådan her ud

som i kan se kunne man ikke ønske sig noget mere  flottere  ar. Og jeg er også så heldig at jeg ingen  arvæv har fået den er så lige så blødt som resten af maven.

Jeg er  faktisk rigtig glad for mit resultat, og trods jeg ønsker og tabe yderligere  25 kg. så jeg ialt kommer til og tabe 65 kg. Så  jeg ønsker og få  fjernet hud På min mave. Kan jeg godt blive lidt ked af at de er nød til og  fjerne mit ar, for det  er den sejeste mer tatovering  man kunne ønske sig.

Mange tak fordi du ville læse med  trods et meget langt indlæg.

Skriv et svar