En nat uden sovepille Mor for nyt håb.

Der er håb.

Som jeg tidlige har skravet om, for malte sovepille. Da ham mangler og dane melatonin så det for han i en sovepille for og komme  hurtigere ned i den dybe søvn. vi skal ud af dem  på et tidspunkt. Så vi prøver os lidt frem, men med en ny start i børnehave har vi ikke ville forsøge på noget. Men her i weekend tog vi  chancen  Og lage han i seng, jeg puttet med malte  i 15 min og bum så sov han 😱😍 det var en vildt markligt fødelse og gå ud til sine gæster som jeg enlig havde sagt  farvel til for det plejer tros sovepille og tage lidt over en hal time og få ro på malte og før han sover. Men jeg komme ud og snakke vider og det var SÅ fedt og prøve det.

Vi sov enlig også ok den nat, han lå lidt mere urolidt, men det kan jo lige så godt skylles at han har lejet hele dagen og at han kom en lille smule for sendt i seng.

Hvad tid stod vi så op? ja kl 04 kunne jeg trak den til. Heltigvis for mig ville malte leje med far så jeg fik lige et par timer mere den dag.

Men kan godt mærke han’s lille krop ikke er helt klage i nu til vi helt stopper med sovepille. Tros det er min ønske,  hader og komme piller i den lille krop, men han/ vi skal også smen tror den nye plan bliver at han ikke for sin sovepille fredag og lørdag og så må vi alle bare nyde at  vi for 2 timer mere ud at dagen når vi har weekend.

 

Skriv et svar