Malte lærer så meget for tiden

Hold da fast, Malte lære bare så meget for tiden at mor og far ikke kan Følge med. Han bliver beder og beder til og snakke og det bliver tydeligere  og tydeligere at forstå og nye ord hver dag.

Men det der er  tydeligt at se på malte at selvtilliden skinner ud af ham, han har fået vildt mange venner og de er iser 3 drenge som holder sammen og de giver hinanden krammer  når de møder om morgen nede i børnehaven, og det er så fedt og se hvor meget de leger sammen og støtter hinanden når de prøver nye tinge. Men  pædagogerne har også nok og se til når de tre finder og noget de ikke må. Men hold nu op hvor er det fedt og se han er faldet så godt til i børnehaven, men også at han har fået venner som han selv har valgt. Hvor jeg ikke har haft noget  indflydelse  Og hvem det kommer hjem til os og leger og jeg drikker kaffe med moren.

Det må være en vild sej følelse for de små, kan iverfald se på malte han er vildt stolt og se de 3 drenge bare passer så godt på hinanden og kan leje sammen.

Malte går uden ble ude i haven

I det gode vejer vi har for tiden øver malte at gå uden ble. Det går også rigtig godt når han skal tise alså hvis han ikke klemmer den så hårdt, at der ikke KAN komme noget ud.

Men her den anden dag gik han uden ble hele dagen og lige pluslig kom malte løbne med lort over alt. 😱 han havde så valt og skide ude på græsset 🙈

Kender i andre når de prøver?

Skriv et svar