Hvordan blev jeg fejet efter eksamen

Hvordan fik eksamen

ja efter jeg har  vejret ved og dø i godt en ugetid op til dagen, kom dagen i onsdages hvor kampen skulle slåes, og da jeg enlig kom ind til  censoren og kom  godt igang med mit oplæg, gik det også rigtig godt, og det var en super søde lære/ og censorer, jegvar oppe hos Og vi havde en god Kimi. Jeg fik sagt alt det jeg ville sige da jeg var oppe, og nu kan jeg nu slutter min kontoruddandlse med et stort 10 tal 😱jeg kan stadig ikke helt forstå jeg var så heltig og få 10.

Mit lærested  forkæle mig med blomster, morgenmad og hygge dag på  jobbet . Det kunne næsten ikke være beder.

Da jeg kom hjem stod mine drenge med blomster og masser af kysser og krammer og det var virklig lige det jeg havde brug for.

Inden vi fil Malte havde vi taget ude og spise fin middag  for og  fejrer min eksamen, Og rigtig side og snakke det meste af aften i restauranten.

Men nu hvor man har fået  børn ser ens aften en lille smule anderledes ud, men det  behøver bestemt ikke være en dårlig aften af den grund,  planen var at vi skulle ud og spiser på  restaurant, men da malte var meget træt kom vi ikke af sted så det her var vores mad

Det bedste grillen kunne byde på og så foran tv. Og  efterfølgende

Is i sofaen i nattøj 😍 og ved i hvad det var lige det jeg havde brug for, og min aften blev lige som jeg ønsket. Det skal  bestemt ikke  altid være så fint. En rolig aften med mine drenge og så tidlig i seng for jeg var godt brugt.

Så hold da op nu er det ikke flere prøver/  eksamener og nu er min læretid  snart slut(31/7/18) og jeg skal ud og finde nye udfordringer i en anden  virksomhed.

Skriv et svar