Havde brug for og trække stikket.

Dårlig somvitighed.

Jeg har haft så dårlig  somvittighed over for malte og min mand, at jeg ikke rigtig har haft min mobil i  hånden. Jeg kunne mærke  at jeg glemte at være til stede jeg sad enden forand PC for og søge job eller med mobilen for og finde job jeg kunne søge, jeg gik helt i  panik over tanken om at jeg skulle hjem og gå  så jobsøgende

Malte regeret på han  manglede sin mor.

Malte ville ikke have jeg hjælp med noget og det var kun far der kunne bruges. Lige så skønt det kan være at have frihed til og lave noget aftalt det huslig,  lige så ondt gør det også, når en søn ser på en og skupper og siger ( gå væk mor, vil have min far ) av siger jeg bare. Havde han slået sig og tros jeg kom  løbende for og  trøste  Gik han  graderne  Forbi mig og  skreg mig i hoved jeg vil have min far gå væk mor 😭 det var dråben at PC og mobil blev laget væk og jeg var max på igen, det har så kostet en  hård kamp  For at jeg kunne bruges igen. Jeg har liget med en  skrigende og skide sur dreng i 45 i sengen fordi jeg ikke  dur og jeg bare kan lige med rolig stemme og sige mor elsker dig og nu putter mor dig i dag, det kraver meget  tålmodighed men hele kampen være nu hvor vi er venner igen og hold da op det har taget lang tid for han mende mor kunne bruges igen, og tros det er et pa. Måneder siden jeg sad med opgave kan jeg en gang immelen ikke bruges, tænker og håber bare det er en Fans han er i.

Nu hvor jeg går  arbejdsløs

nu hvor jeg  alligevel kom til og gå hjemme, skal og vil jeg nyde at jeg kan hente tidlig og holde ham hjemme så meget jeg kan. Og det glæder jeg mig meget til.

Tros det med og søge job virklig  kræver  Meget mere ind jeg havde forstiller mig.

Rigrig dejlig søndag det ude og håber i vil følge med igen nå nu mit overskud igen er på toppen. 

 

 

 

 

Skriv et svar