Hvordan går det med malte og søvnen

 Projekt ud af sovepille.

lige så glad vi har været for at sovet og få en glad malte med sovepillener lige så ondt i maven har det været og give ham dem.

Fordi malte har kæmpet meget med træthed og vi først fik hjælp så sendt er maltes udvikling gået meget langsomt,  og vi har skulle vælge vores kampe med ham med omhug, som  for eksempel   Bordskik har han ikke meget af, da det ikke altid var til og stille krav til ham som han kunne overholde når han var træt.

Men efter lidt over et år på sovepillen Tog vi en chance lige før sommerferie om at han ikke skulle have den fredag og lørdag og det gjord knap så meget hvis vi ikke fik sovet så meget,  det var jo weekend, og de første mange Weekender stod vi da også op kl 04 så  middagslur blev en famille hygge stund og det var nu også rigtig hyggeligt og sove sammen alle 3.

Da vi nåde til vores sommerferie tog vi en beslutning om helt at undvære dem og tage vores ferie efter hvad malte kunne rumme. Vi havde en dejlig ferie men gode venner og dejlig oplevelser og udflugter, Og han har klaget det så flot og vi tog derefter chancen efter ferien at vi ikke tog pillen i brug igen hvis han kunne klage det.

Hvordan går det i børnehave.

Da jeg lige nu ikke har noget job og har mulighed for at hente tidlig , og han ikke  skal op kl 06. blev vi enig om og prøve at se hvad maltes krop sage til det med at undvære sovepille. Det gik SÅ godt han kunne ikke klage en hel dag i starten, men jeg henter jo bare det tidlig,

Hvordan går det nu

her efter et pa. Måneder kan vi enlig sige malte er helt ude af alt, han kommer i seng kl 20 og sover ca. Kl 20:30 og sover til mellem 05 og 06 hverdag og kan have 2til 3 så opvågninger om natten men det er bare efter en sut eller klud. Han vil sove inde hos os og put vi sover alle sammen og hved i hvad vi elsker det 😍 så Ingen piller , ingen dræn i ørerne  ( da de selv er faldet ud ) så nu er det enlig slut med at gå til børnelæge og ørelæge for denne gang og forhåbning Ser vi dem ikke igen.

 

 

Skriv et svar