Hvor er min identitet !

Jeg ved jeg er mor.

Ja jeg er maltes mor og jeg er min mands kone, men det er også det lige nu. Jeg er jobsøgende og jeg følger jeg står uden  identitet i det jeg ikke har noget job, ingen kolleger og følsen af ikke at  bidrag til vores samfund det gør faktisk Lidt ondt.

Hvorfor er det så sværdet at stå uden job.

Jeg følger at det er sværdet fordi jeg ikke er med til og bidrag til det samfund som vi nyder så godt af her i Danmark, jeg følger mig ensom fordi jeg ikke har gode kolleger som jeg kan grine med  og have sjove samtaler med i  frokostpause.

Jeg snakker stadig men mange at mine gamle  kollegaer fra min elevtid på kontoret, jeg nyder at få små snap fra dem for så kan jeg stadig følge lidt med, men det er bestemt ikke det samme og jeg savner det sammehold som er mellem kolleger.

Samtidig med er det noget af et arbejde at gå ledig, hold nu op hvor skal vi meget,  til møder hvor månede og på  kurser, Du skal huske at søge mindst 2 stillinger om uge men for st være beder stillet skal du søge mindst 5 om ugen og ja når man går hjemme er det måske ikke meget men er i godt klar over hvad det kræver at søger et job.

Først skal du læse et  stillingsopslag, læse alt på deres hjemmeside, finde på noget du kan ringe og spørge om for at få en føling men hvad de søger og som de ikke har skrevet i  stillingsopslaget og ja så skal det hele lige ned på et papirer.

Udover det skal jeg lede efter stillinger alle steder og lave en  LinkedIn Profil for og skabe nye  bekendtskaber.

Det er bestemt ikke for at brokke mig , eller for at sige det skal være nemmer at søge job men bare at det ikke er sjovt og det  faktisk gør ondt at stå uden job at man ikke rigtig følger sig til rette uden og være en del af sammfundet så jeg håber Og ønske nogen snart bider på og som  syns jeg lyder  spændende for hold nu op jeg savner min frihed, jeg laver jo ikke meget andet ind og skrive og læse om  virksomheder. Så hvis I vil vide om en  virksomhed på Fyn så sig til jeg kender snart dem alle sammen 🙈🤣

jeg  sidder og tænker på hvor vildt det er at man har alle de triste følelser, men for forhåbentlig lige om lidt åbner der en ny dør med nye  kollegaer, men hold da op det er svært og være mellem job.

Er der nogen som kender denne følges eller sidder jeg med denne følelse af   Afmagt af alle de afslag. Inden en ny  døren åbner.

 

Skriv et svar